Dankzij Fysiomore is mijn motivatie geheel terug!
John is in augustus 2004 gediagnostiseerd met MS (multiple sclerose). Samen met fysiotherapeut Nick is hij sinds vorig jaar gestart met een nieuw revalidatietraject bij Fysiomore Oosterhout.
Lees verder
(Spier)pijn is (soms) fijn!
Ger heeft polyneuropathie, een spierziekte die de uiteinden van de zenuwen in de armen en benen aantast. Ger is samen met fysiotherapeut Bart fanatiek aan het sporten om zijn stabiliteit te verbeteren, waardoor hij minder kwetsbaar is bij onverwachte situaties!
Lees verder
Combinatie van goede fysiotherapie en wilskracht!
Vanwege een bacterie in de knie, en later in de rug is Remi Veens uit Raamsdonksveer onder behandeling van onze fysiotherapeute Marita. ´Mijn ervaring met Fysiomore is heel goed. Ik ben zeer te spreken over de manier van behandelen en de goede communicatie.'
Lees verder
Zeer tevreden over de deskundigheid en ervaring binnen Fysiomore!
"Doordat ik vroeger altijd bij Arendse heb gesport, was voor mij de keuze voor Fysiomore snel gemaakt. En ik ben heel blij met deze keuze!"
Lees verder
Winterstop: 3 tips van onze sportfysiotherapeut
Het is weer winterstop voor veel sporten. Om terug te komen op het oude niveau heb je een aantal intensieve trainingen nodig. De kans op blessures tijdens de eerste trainingen en wedstrijden is dan aanmerkelijk groter.
Lees verder
Verwen je gewrichten door te zwemmen
Heb je reuma of artrose, dan kan hydrotherapie heerlijk zijn. Hydrotherapie is fysiotherapie in warm water, onder leiding van een ervaren fysiotherapeut.
Lees verder
Behandeltechnieken tegen hielspoor
Hielspoor komt ontzettend vaak voor. Toch horen de meeste mensen er pas voor het eerst over als ze er zelf mee te maken krijgen. In deze blog staan we stil bij de oorzaken van hielspoor en nog belangrijker, hoe laten we de klachten verdwijnen.
Lees verder
Aanvullende verzekering Fysiotherapie: Ja of Nee?
Fysiotherapie wordt maar zeer beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Velen hebben dan ook een aanvullend pakket hiervoor afgesloten bij de zorgverzekeraar. Er zijn ook mensen die de kosten geheel voor eigen rekening nemen. Waar kies jij komend jaar voor?
Lees verder
Peuterfysio: plezier, bewegen en leren!
Lekker springen, rennen, rollen, klimmen en balanceren? Onder begeleiding van onze kinderfysiotherapeut leert jouw kindje spelenderwijs alle belangrijke motorische vaardigheden.
Lees verder
De voordelen van hydrotherapie; fysiotherapie in het water
Het unieke aan Fysiotherapie bij Fysiomore is dat we gebruik maken van de zwembaden van Arendse health club. Hier helpen we patiënten met fysiotherapie in het water, ook wel hydrotherapie genoemd. Persoonlijk vind ik dit een erg fijne manier van therapie geven, vandaar dat ik er graag wat meer over vertel.
Lees verder