Peuterfysio: plezier, bewegen en leren!
Lekker springen, rennen, rollen, klimmen en balanceren? Onder begeleiding van onze kinderfysiotherapeut leert jouw kindje spelenderwijs alle belangrijke motorische vaardigheden.
Lees verder
De voordelen van hydrotherapie; fysiotherapie in het water
Het unieke aan Fysiotherapie bij Fysiomore is dat we gebruik maken van de zwembaden van Arendse health club. Hier helpen we patiënten met fysiotherapie in het water, ook wel hydrotherapie genoemd. Persoonlijk vind ik dit een erg fijne manier van therapie geven, vandaar dat ik er graag wat meer over vertel.
Lees verder
Leren fietsen, zo help jij je peuter vooruit!
Ieder kind leert op zijn eigen manier. Er zijn meerdere technieken om je kindje te leren fietsen. Ervaart uw kind problemen met (leren) fietsen? In deze blog hebben we wat handige tips op een rijtje gezet om het leren fietsen makkelijker te maken.
Lees verder
De meerwaarde van echografie bij de fysiotherapeut
Echografie binnen de fysiotherapie is vaak nog onbekend en patiënten verbazen zich dat het maken van een echo ook bij de fysiotherapeut kan. Fysiotherapeut Damian legt uit wat de meerwaarde van echografie is!
Lees verder
Rugcheck met de Medimouse bij Fysiomore
Heb je last van je rug maar weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Doe dan een Rugcheck bij Fysiomore met behulp van de Medimouse! De Medimouse is een apparaat om de beweeglijkheid van de rug in kaart te brengen.
Lees verder
Rugzorg bij Fysiomore
Graag informeren wij je over een vrijblijvend rug-evenement binnen onze praktijken in Oosterhout en Breda. Er zullen 2 rug-evenementen plaatsvinden bij Fysiomore in samenwerking met het medische bedrijf HHP.
Lees verder
Voorkom fysieke thuiswerkklachten
Het thuiswerken gaat ons niet in de koude kleren zitten, maar kennelijk wel in onze nek, schouders, rug en armen. Dat heeft te maken met het feit dat onze thuiswerkplekken vaak verre van Arbo-proof zijn, met alle gevolgen van dien. Met deze tips voorkom je fysieke thuiswerkklachten!
Lees verder
Vegan eten
In Januari hebben veel mensen vaak het goede voornemen om minder vlees en meer plantaardig te eten. Vegan eten is momenteel erg populair. Onze voedingscoaches leggen uit wat Vegan eten is en wat de voor en/ nadelen kunnen zijn.
Lees verder
Schrijftherapie voor kinderen door de kinderfysiotherapeut
Als kinderfysiotherapeut helpen wij kinderen met verschillende problemen. Zo kan het voorkomen dat uw kind moeite heeft met schrijven. Wij kunnen uw kind daarbij helpen!
Lees verder
Hoe kan ik me verzekeren voor fysiotherapie in 2021?
Wil jij weten hoe je je het beste kunt verzekeren voor fysiotherapie in 2021? Lees hier wat je het beste kunt doen!
Lees verder