Met begeleiding van Voedingscoach Amanda ben ik al 15.3 kilo afgevallen!
Emile wilde afvallen, maar zijn voedingspatroon was vooral chaotisch. Maar met begeleiding van Voedingscoach Amanda is hij al 15.3 kilo afgevallen! We vroegen Emile naar zijn ervaring met de voedingsbegeleiding binnen Fysiomore!
Lees verder
De 5 gouden tips voor stabiliteitstraining als sporter
ls sporter moet alles in perfecte staat zijn om te kunnen presteren en om in topvorm te komen spelen er veel factoren mee, waaronder stabiliteit. Tom geeft je 5 gouden tips met oefeningen om nog beter te presteren.
Lees verder
Wat te doen bij een schouderontsteking
Schouderklachten worden vaak veroorzaakt door een ontsteking aan de pees. Er zijn drie verschillende vormen/fases van een peesontsteking in de schouder: een overbelaste pees, een slecht herstellende pees of een chronische overbelasting. In deze blog vertellen we je hier mee over!
Lees verder
De meest voorkomende hockeyblessures
Kneuzingen, enkelverzwikking en breuken aan de hand zijn voorbeelden van veelvoorkomende hockeyblessures. Fysiomore biedt verschillende behandel methodes aan en kijkt naar de beste en snelste manier om jou terug op het veld te krijgen.
Lees verder
Tips bij klachten aan de lage rug
Lage rugpijn is de meest voorkomende lichamelijke klacht die huisartsen zien. Maar wat kan je nou zelf doen met om jouw lage rugklachten te verminderen? In deze blog geven wij jou een aantal tips en adviezen.
Lees verder
Tyler is nu zoveel bewuster met zwemmen, dat hij al naar het laatste badje mag
Tyler is bij de zwemfysio terecht gekomen omdat hij volgens zijn eigen zwemdocent een schaarslag had. Na een paar lessen bij Annabel van Fysiomore zagen ze op zijn zwemles al duidelijk verschil met zwemmen.
Lees verder
8 tips bij hoofdpijn
Heb je last van hoofdpijn, maar wil je niet meteen naar paracetamol of een sterkere pijnstiller grijpen? Er zijn maar liefst 8 goede alternatieven om je hoofdpijn te verzachten. Lees snel verder en kom erachter hoe je hoofdpijn kunt voorkomen!
Lees verder
De voedingsbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en gezonder eet!
Michael heeft samen met de diëtiste Marlies gewerkt om zijn doelen op het gebied van voeding en leefstijl te behalen. We vroegen Michael naar zijn ervaring met de voedingsbegeleiding binnen Fysiomore!
Lees verder
Lekker in je vel zitten voor de zomer? Zo doe je dat!
De zomer zit er weer aan te komen. Dit is vaak het moment waar we ons nog niet comfortabel voelen in een korte broek of bikini. Niet morgen, maar nu is het moment om te beginnen met het creëren van een gezonde leefstijl!
Lees verder
Lucas kon kruipen als de beste, maar lopen deed hij nog niet
Onze zoon Lucas kon kruipen als de beste. En ook staan ging 'm goed af. Maar zelfstandig los lopen, dat deed hij nog niet. Na hulp van Annabel ontdekte hij dat zelfstandig los lopen veel leuker, handiger en sneller is!
Lees verder