Aad had last van lichamelijke klachten, nu kan hij weer een balletje slaan op de golfbaan
Tijdens de corona periode kreeg Aad veel lichamelijke klachten omdat hij niet kon fitnessen en golfen, waardoor hij ook nog eens vervreemde van zijn golfvrienden. Met behulp van fysiotherapeut Nick heeft hij de draad weer op kunnen pakken en slaat hij ondertussen weer een balletje op de golfbaan!
Lees verder
Gezond recept: Smoothiebowl met mango
Smoothies zijn niet alleen om te drinken, maar ook om te eten. Deze smoothiebowl met mango is heerlijk fris en makkelijk te maken. Een ideale smoothie voor de zomer!
Lees verder
Ad viel 16 kilo af in 6 maanden tijd onder begeleiding van een voedingscoach
Na een COVID-besmetting en meerdere lockdowns ging het niet goed met Ad zijn gezondheid. De kilo's vlogen eraan en zijn conditie ging met sprongen achteruit. Met behulp van voedingscoach Amanda is hij nu 16 kilo afgevallen in 6 maanden tijd!
Lees verder
Mijn doel was afvallen en lekkerder in mijn vel zitten, dat is gelukt!
Sabrina wilde afvallen, haar levensstijl verbeteren en lekkerder in haar vel zitten. Onder wekelijkse begeleiding van diëtiste Maartje is Sabrina al zo'n 8 kilo afgevallen zonder spiermassa te verliezen!
Lees verder
Met begeleiding van Voedingscoach Amanda ben ik al 15.3 kilo afgevallen!
Emile wilde afvallen, maar zijn voedingspatroon was vooral chaotisch. Maar met begeleiding van Voedingscoach Amanda is hij al 15.3 kilo afgevallen! We vroegen Emile naar zijn ervaring met de voedingsbegeleiding binnen Fysiomore!
Lees verder
De 5 gouden tips voor stabiliteitstraining als sporter
ls sporter moet alles in perfecte staat zijn om te kunnen presteren en om in topvorm te komen spelen er veel factoren mee, waaronder stabiliteit. Tom geeft je 5 gouden tips met oefeningen om nog beter te presteren.
Lees verder
Wat te doen bij een schouderontsteking
Schouderklachten worden vaak veroorzaakt door een ontsteking aan de pees. Er zijn drie verschillende vormen/fases van een peesontsteking in de schouder: een overbelaste pees, een slecht herstellende pees of een chronische overbelasting. In deze blog vertellen we je hier mee over!
Lees verder
De meest voorkomende hockeyblessures
Kneuzingen, enkelverzwikking en breuken aan de hand zijn voorbeelden van veelvoorkomende hockeyblessures. Fysiomore biedt verschillende behandel methodes aan en kijkt naar de beste en snelste manier om jou terug op het veld te krijgen.
Lees verder
Tips bij klachten aan de lage rug
Lage rugpijn is de meest voorkomende lichamelijke klacht die huisartsen zien. Maar wat kan je nou zelf doen met om jouw lage rugklachten te verminderen? In deze blog geven wij jou een aantal tips en adviezen.
Lees verder
Tyler is nu zoveel bewuster met zwemmen, dat hij al naar het laatste badje mag
Tyler is bij de zwemfysio terecht gekomen omdat hij volgens zijn eigen zwemdocent een schaarslag had. Na een paar lessen bij Annabel van Fysiomore zagen ze op zijn zwemles al duidelijk verschil met zwemmen.
Lees verder