afvallen

De voedingsbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en gezonder eet!

Michael - Tilburg Reeshof

Michael heeft samen met de diëtiste Marlies gewerkt om zijn doelen op het gebied van voeding en leefstijl te behalen. We vroegen Michael naar zijn ervaring met de voedingsbegeleiding binnen Fysiomore!

Wat was je doel?
Mijn eerste doel was om af te vallen. Nadat dat behaald was is mijn nieuw doel om meer spieren op te bouwen om zo een sportieve body te krijgen.

Wat heeft de voedingsbegeleiding je gebracht?
De voedingsbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en gezonder eet.

Wat heeft onze voedingscoach toegevoegd aan het behalen van jouw doelen?
De toegevoegde waarde van Marlies was vooral het advies over de hoeveelheid eten en het voedingsschema wat we samen hebben opgesteld. Samen keken we naar hoeveel ik van iets mag eten en/of wat ik eet (en wat uiteindelijk niet in mijn voedingsschema zit) toch goed is. Daarnaast keken we telkens naar het voedingsschema of we hier iets in moesten aanpassen om mijn doelen te behalen.

Wat vind je fijn aan de samenwerking tussen jou en onze voedingscoach?
De tips die ik krijg qua eten, maar het meest motiverende is toch met het meten en wegen met de progressie is ik behaal!

Wil je nog iets kwijt?
Afvallen is moeilijk maar met de juiste hulp wordt het iets makkelijker, belangrijk hierbij is om een goed ritme op te pakken en deze te behouden. Een cheatday hoort in je schema zolang je je doordeweeks maar aan je calorieën inname houdt. Het is niet erg als je in het weekend friet of een pizza eet, maar overdrijf niet met de hoeveelheid je eet. Ga vooral de sportschool in, dit bevorderd enorm het afvalproces.

Diëtetiek

Wil jij jouw leefstijl graag veranderen? Onze diëtisten kunnen je hierbij helpen! De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen, maar vooral om leefstijlbegeleiding.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.