Medical taping

Begin jij ook al last te krijgen van hooikoorts?

De lente stat voor de deur! Voor veel mensen een fijne periode waar naar uit wordt gekeken, maar helaas betekent dit ook weer de start van veel hooikoortsklachten. Wij hebben hier het antwoord op: Medical Taping.

Wist je dat maar liefst 84% van de hooikoorts patiënten verlichting van de klachten ervaart door Medical Taping? Deze speciale tape heeft een kalmerende werking op het allergisch reactiemechanisme en het bindweefsel. Bovendien prikkelt de tape via de huid het neurogene stelsel. Dat is goed nieuws voor de 4 miljoen (!) Nederlanders met hooikoortsklachten.

Hooikoortsklachten worden geactiveerd door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt dan automatisch antistoffen en bij mensen met hooikoortsklachten reageert het lichaam heel heftig. Er is dan sprake van een soort overreactie van het afweermechanisme, waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren. Dat zorgt voor een reeks van klachten, zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn veelgehoorde problemen.

Maak een afspraak voor Medical Taping

Wil jij de kracht van Medical Taping zelf ervaren? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.