Back Care Programma
In 3 stappen naar een klachtenvrij leven

Wil je nooit meer last van je rug hebben? Dan is dit hét programma voor jou. Speciaal voor mensen met rugklachten hebben we het Back Care Programma ontwikkeld dat je in 12 weken weer klachtenvrij maakt.

Het programma bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: De Rugscan
Tijdens de Rugscan gaat een ‘rugexpert’ van Fysiomore op zoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Tijdens dit onderzoek werken we met speciale onderzoeksapparatuur. De resultaten van het onderzoek tonen de afwijkingen in de wervelkolom en stellen die visueel voor. Er wordt ook een rugscore toegekend op basis van mobiliteit en houding.

Stap 2. Andullatietherapie
Andullatietherapie is een speciaal ligbed dat mechanische trillingen combineert met infrarood dieptewarmte. Dit zorgt voor een directe pijnverlichting, ontspanning, spierherstel en lymfedrainage. De andullatietherapie heeft een positieve invloed op de werking van het hele lichaam en wordt voor verschillende chronische klachten ingezet.

Stap 3. Training onder begeleiding van fysiotherapeut
Uit de Rugscan blijkt welke spieren te zwak zijn en hoe deze weer op niveau gebracht kunnen worden. De training vindt plaats op speciale apparatuur, welke veilig, snel en gemakkelijk te gebruiken is. Daarbij worden alle verrichtingen digitaal opgeslagen zodat er tussentijds geëvalueerd kan worden en bijgestuurd. Tevens kun je je vooruitgang bijhouden met een App.

Back Care Programma

Wat kun je met dit programma bereiken:

✔ Minder of geen rugklachten meer
✔ Sterkere spieren
✔ Hogere stofwisseling
✔ Verbeterde conditie
✔ Fitter gevoel

Wanneer kom je in aanmerking voor dit programma?

✔ Je bent aanvullend verzekerd voor minimaal 9 fysiotherapie behandelingen
✔ Je hebt last van rugklachten
✔ Je wilt actief aan deze klachten gaan werken

Trainingsapparatuur rug

Het Back Care programma is een behandelprogramma binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Interesse in dit programma?

Laat dan je gegevens achter en kies een vestiging. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.